Actueel - Fotostel vernieuwd!!

Fotostel is vernieuwd en voortaan ligt de focus op zorg- en uitvaartfotografie.

Ik heb een jaar lang gezocht naar een specialisatie binnen mijn fotografie die zo goed mogelijk bij mij als persoon en bij mijn kwaliteiten past en aansluit.

Cursussen gevolgd, boeken gelezen over de grote voordelen van het inzetten van je talenten, een training gevolgd o.l.v. Sonja van Beveren (Doelgerichte communicatie Talentontwikkeling -Persoonlijke groei) en met  familie en vrienden gespard.

Wat laat je los, en vooral wat dúrf  je loslaten, want je weet immers nooit wat je terugkrijgt……

Vlak voor de Kerst nog een last minute gesprek met Freka Vink (Ondernemerschapstrainer en -coach te Groningen) en daarna wist ik het zeker:

zorg- en uitvaartfotografie, gewoon omdat dat het allerbeste bij mij en bij deze fase in mijn leven past.

Wat volgt is  dan  een nieuwe website laten bouwen, logo ontwerpen, briefpapier en flyers laten maken etcetera-etcetera en nu, juni 2014,  is alles “op de rit”.

De eerste contacten met de wat kleinere en daardoor vaak wat persoonlijke uitvaartondernemingen zijn gelegd, flyers liggen glanzend te wachten om de wereld in te gaan.

Met erg veel dank aan alle personen die in vertrouwen mij toestemming hebben gegeven hun dierbare  foto’s op de site te mogen plaatsen.

Voor zorg – en uitvaartfotografie bepaald niet vanzelfsprekend…….. Ook  dit sterkt mijn vertrouwen in de keuze van deze specialisatie.

 

KristelFotografeert blijft gewoon in actie, binnenkort daarover meer, maar Fótostel gaat mijn werkweek in de toekomst  meer bepalen.

Ik hoop dan ook dat jullie, mocht je dat nog niet gedaan hebben, een blik willen werpen op  www.fotostel.nl  (met dank aan internetbureau Cronius Groningen-Amsterdam)

en vooral: zegt het voort!

 

Met een warme en enthousiaste groet van mij, Kristel!